Rolete in Chisinau de la compania CVANTID!

Bariere in Chisinau Compania Cvantid este o echipa de incredere, din care fac parte doar profesionalisti si specialisti cu o vasta experienta. De asemenea echipa noastra are o mare experienta in domeniul productiei si realizarii sistemelor de protectie.

Compania noastra exista pe piata din Chisinau mai mult de 17 ani. Cu fiecare an noi ne dezvoltam tot mai mult si avem mai multe rezultate. Pe site-ul nostru sunt prezentate multe proiecte, cu care puteti face cunostinta.

Compania Cvantid ofera un asortiment larg de produse de la cei mai vestiti producatori mondiali:

Porti industriale panoramiceProdusele prezentate din asortimentul larg de pe site-ul nostru sunt de calitate superioara, ce a trecut printr-o multime de teste. Toate acestea ne permite sa spunem cu incredere, ca produsele noastra sunt de cea mai inalta calitate, la cele mai accesibile preturi, de asemenea noi oferim o garantie pentru produsele noastre. Datorita gamelor de culori si tenuri diferite pentru rolete, puteti efectua un stil complet intergat cu incaperea unde vor fi instalate produsele.

Doar la noi puteti alege si cumpara rolete, porti sectionale si bariere in Chisinau la preturi avantajoase.

Avantajele alegerii Cvantid:

  • Garantie. Compania ofera garantie pentru produsele achizitionate de la noi.
  • Comanda este indeplinita intr-o perioada de timp minimala.
  • Asortiment larg de automatizari pentru rolete, porti sectionale si bariere in Chisinau.
  • Assortiment de accesorii pentru produse.
  • Abordare individuala pentru fiecare client. Specialistii companiei Cvantid va vor oferi consultatie si raspunsuri pentru toate intrebarile frecvente.

Cvantid — este cea mai buna solutie pentru siguranta proprietatii Dvs!

roleta-ro-summer