Rolete jaluzele si sisteme de rolete in Chisinau

Productie de la CvantidCompania Cvantid ofera atentie Dvs un asortiment larg de sisteme de protectie de la producatorii mondiali. Productia se bucura de o popularitate imensa pe piata din Chisinau, datorita nivelului inalt de siguranta si calitatii superioare..

In catalogul proctiei de pe site puteti gasi sistemele de protectie necesare:

  • Rolete jaluzele;
  • Porti;
  • Bariere.

Roletele jaluzele in Chisinau sunt necesare pentru a mentine o siguranta pentru casa sau proprietatea Dvs. De la Cvantid puteti alege si cumpara rolete grilaj, rolete de protectie pentru ferestre si usi. Producerea roletelor are loc dupa standardele europene necesare cu ajutorul celor mai inovatoare tehnologii. Roletele jaluzele au trecut printr-o multime de teste, iar acum putem cu siguranta afirma ca produsele noastre sunt rezistente si durabile. Roletele in Chisinau sunt folosite pentru magazine, chioscuri, case, apartamente, oficii si alte tipuri de incapre.

Porti de protectie pentru garajPortile de protectie la rindul lor sunt si ele foarte populare, ca si roletele. Datorita roletelor, portilor sectionale si panoramice, puteti preveni accesul neautorizat in incapere. Deasemenea si roletele porti vor proteja incaperea de accesul neautorizat, razele solare, creind o atmosfera racoroasa intr-o zi calda de vara, iar iarna va economisi caldura. Cvantid va ofera urmatoarele tipuri de porti:

  • Porti sectionale — potrivite pentru toate incaperile;
  • Porti pentru garaj vor proteja garajul de coroziune si mucegai;
  • Porti panoramice — potrivite pentru depozite si alte incaperi industriale, este solutia ideala daca incaperea este bine iluminata.

Barierele vor proteja un teritoriu de diverse miscari. Cumpara bariere in Chisinau de la compania Cvantid, deoarece doar la noi veti gasi un asortiment larg de dispozitive si accesorii.

Cvantid — calitate garantata!

roleta-ro-summer