Rolete, rolete grilaj si rolete jaluzele in Chisinau

Rolete in ChisinauRolete — suprafata din aluminiu, care se misca datorita profilelor si sunt strinse intr-un rulou intr-o cutie de prodectie. Constructia roletelor consta din doua profile cu sine, cu ajutorul carora suprafata din aluminiu se misca. De asemenea din constructie face parte si sistemul de constrol, sistemul de blocare si de pornire.

Compania Cvantid produce dora produse de calitate superioara dupa toate standardele necesare. Va oferim rolete in Chisinau:

Rolete grilaj in Chisinau – aceast sistem are un nivel de protectie inalt impotriva accesului neautorizat, are un aspect estetic placut, dar si ofera o publicitate perfecta intr-o forma inchisa. Chiar si noapte printre gratiile roletelor grilaj, cumparatorii pot sa vada produsele de pe vitrina. Acest tip de rolete se potriveste de minune pentru chioscuri, centre comerciale, cafenele, oficii, restaurante si alte incaperi.

Rolete pentru usi in ChisinauRolete protectie pentru usi in Chisinau este o carte de vizita pentru orice casa, apartament saun oficiu. Roletele pentru usi se potrivesc pentru orice tip de cladire, vor evidentia arhitectura, oferindu-i un aspect estetic placut. Datorita roletelor, puteti proteja casa Dvs de infractori.

Rolete protectie pentru ferestre — o protectie inalta impotriva furtului, galagiei, conditiilor meteorologice. Roletele sunt rezistente impotriva vintului puternic si impotriva soarelui secetos. Roletele vor economisi caldura intr-o zi de iarna, iar intr-o zi de vara vor crea o atmosfera racoroasa.

Avantajele alegerii si instalarii roletelor:

  • Protectie impotriva furtului.
  • Protectie impotriva galagiei.
  • Protectie impotriva soarelui si a precipitatiilor.
  • Protectie impotriva atentiei nedorite.
  • Economie.

Rolete in ChisinauPreturile la rolete in Chisinau depind de o multime de factori: dimensiuni, locul de instaalre, culoare, alegerea automatizarii si multe altele. In dependenta de functionalitate si domeniul de aplicare, preturile roletelor variaza. Pentru o informatie suplimentara despre costurile sistemelor de rolete, este necesar sa contactati managerii nostri, care o sa va ofere consultatie pentru alegerea roletelor si costurile lor. Informatia de contact este indicata pe site.

Cvantid — protectie de nivel inalt a proprietatii Dvs!

roleta-ro-summer