Rolete grilaj


Rolete grilaj

Rolete grilaj – sistem mobil, datorita constructiei sale, roletele grilaj ofera un aspect placut vitrinei, dar si ofera o protectie sigura. In ziua de azi, roletele grilaj si sistemele de rolete se potrivesc de minune pentru orice tip de caldire, ofera un aspect estetic placut pentru arhitectura cladirii.

Roletele se bucura de o popularitate cit mai imensa in Chisinau in centrele comerciale si in magazine, unde produsele de pe vitrine sunt foarte efectiv vizualizate, in timp ce magazinul este inchis. In asa fel, roletele grilaj ofera totodata si o publicitate produselor Dvs. De asemenea roletele grilaj se potrivesc de minune si pentru restaurante, banci, cafenele, oficii si multe altele.

Roletele si roletele porti au o protectie certificata impotriva furturilor in diverse sfere de afacere sau de productie. Roletele grilaj sunt efectuate din aluminiu de calitate superioara, ce ofera un nivel inalt de siguranta si protectie, de asemenea are calitati impotriva coroziunii, scaderilor de temperaturi, precipitatiilor atmosferice, de asemenea roletele sunt efectuate din materiale ecologice.

Constructia roletelor grilaj este efectuata in asa fel, incit sa nu ocupe un spatiu imens, pentru a oferi incaperii o atmosfera mai spatioasa. Роллеты выполнены из полотна, которое при открывании наматывается на вал, а находится вал в коробе, что касается короба, то его можно установить по желанию заказчика снаружи или внутри проема помещения.

In compania Cvantid, puteti comanda rolete in Chisinau si rolete grilaj la preturi accesibile. Iar noi la randul nostru vom indeplini toate lucrarile calitativ si in termenii stabiliti.